Menu

Fermentace

Fermentace je biochemická reakce, při které enzymy uvolněné z buněk způsobují oxidaci přítomných polyfenolů kyslíkem. Bakterie se této reakce neúčastní, jejich přítomnost není při správně provedené fermentaci vítána, vyjímka je pouze při výrobě čaje Pu-erh. Tento postup - tato operace je jedním ze zasadních stádií při výrobě kvalitního čaje. Na fermentaci závisí chuť, vůně - aroma a pěkná barva hotového čaje. 

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Naše společnost Prodejcaje.cz s.r.o., IČO 07791658 používá soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko "Přijmout vše" souhlasíte s využíváním cookies a předáváním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat