Menu

Rolování čajových lístků

Při procesu rolování dochází k tomu, že se rozdrtí buňky listu a uvolní se z nich šťáva, ve které jsou smíšeny složité chemické látky a různé enzymy, které později umožní správnou fermentaci. Část čajových lístku je po této operaci již stočena. Rolováni se opakuje podle potřeby několikrát. Pokud by došlo ke špatnému rolování lístků čaje, projeví se to později negativně na jeho vzhledu, chuti a trvanlivosti. I tady se uplatňuje, provádí rolování lehké, střední a rolování tvrdé.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Naše společnost Prodejcaje.cz s.r.o., IČO 07791658 používá soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko "Přijmout vše" souhlasíte s využíváním cookies a předáváním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat