Menu

Zavadnutí lístků

Bezprostředně po sklizni se nechávají lístky zavadnout, tento proces trvá zhruba 10 hodin. Lístky se díky tomu stanou vláčné, že snesou rolování a nehrozí, že by se při tomto procesu rozdrtily. V lístcích již začínají probíhat chemické reakce, které ovlivňují výsledné aroma hotového čaje. Rozeznávají se nebo lépe řečeno praktikují se tři druhy zavadnutí a to zavadnutí lehké, zavadnutí střední a zavadnutí tvrdé.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Naše společnost Prodejcaje.cz s.r.o., IČO 07791658 používá soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko "Přijmout vše" souhlasíte s využíváním cookies a předáváním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat