Menu

Ingredience, která při vaření není vidět, ale cítíte ji.

Přidáno 27. 9. 2021 17:37:39 Počet shlédnutí 980

Čočka s černým čajem Lapsang Souchong.

Ingredience, která při vaření není vidět, ale cítíte ji.

Možná se to stalo díky chybě? Za přípravu a ochutnání to, ale rozhodně stojí.

Připravte si Halibuta nebo Lososa s čočkou vařenou v kouřovém čaji.

Co budete potřebovat:

- 2 lžíce olivového oleje
- 2 šakotky
- 1-2 mrkve dle velikosti
- podobný poměr řapíkatého celeru
- bobkový list (2-3 lístky)
- 4 dl připraveného čaje Lapsang Souchong
- zeleninový vývar
- trošku rajčatového protlaku
- čočku
- sůl
- pepř

Doba vaření je 30-40 minut.

Postup přípravy: Do rozpáleného hrnce, nalijte olej. Orestujte šalotku, mrkev a celer. Přidejte bobkový list. Nalijte černý čaj Lapsang Souchong, podobné množství zeleninového vývaru, rajčatový protlak cca 1 menší plechovku spolu s rajčaty. Nasypte čočku, přidejte sůl a pepř a vařte do změknutí, zhruba 30-40 minut. 

LAPSANG SOUCHONG nejen pro přípravu čočky k objednání ZDE.

Dobrou chuť.

 

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Naše společnost Prodejcaje.cz s.r.o., IČO 07791658 používá soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko "Přijmout vše" souhlasíte s využíváním cookies a předáváním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat