Fermentace

Fermentace je biochemická reakce, při které enzymy uvolněné z buněk způsobují oxidaci přítomných polyfenolů kyslíkem. Bakterie se této reakce neúčastní, jejich přítomnost není při správně provedené fermentaci vítána, vyjímka je pouze při výrobě čaje Pu-erh. Tento postup - tato operace je jedním ze zasadních stádií při výrobě kvalitního čaje. Na fermentaci závisí chuť, vůně - aroma a pěkná barva hotového čaje. 

JSME NADŠENI ČAJEM A CHCEME, ABY JSTE SI HO UŽILI STEJNĚ JAKO MY. POKUD MÁTE NĚJAKÉ DOTAZY, PODNĚTY NEBO PŘIPOMÍNKY, KONTAKTUJTE NÁS KDYKOLIV E-MAILEM NEBO TELEFONICKY VE DNECH PO-PÁ 8:00-16HOD

PROČ OBJEDNAT U NÁS?

BEZPEČNÝ A SPOLEHLIVÝ NÁKUP

JEDEN Z PRVNÍCH E-SHOPŮ S ČAJEM FUNGUJÍCÍ OD ROKU 2002

DODÁNÍ ZDARMA OD 805 Kč

NÁKUP U PŘÍMÉHO DOVOZCE

U NÁS VIRTUÁLNÍ VĚRNOSTNÍ KARTY NEČEKEJTE! NA NAČÍTÁNÍ BODU U NÁS ZAPOMEŇTE! NENUTÍME VÁS TÍM K OPAKOVANÉMU NÁKUPU, ROZHODNUTÍ JE POUZE NA VÁS! RADĚJI VÁM V KAŽDÉ OBJEDNÁVCE PŘIBALÍME ČAJ ROVNOU!

V KAŽDÉ ČAJOVÉ OBJEDNÁVCE NAJDETE VZOREK ČAJE.

PŘI OBJEDNÁVCE NAD 1000 KČ VÁM NAVÍC VŽDY PŘIBALÍME SÁČEK 100g ČAJE ZDARMA.

DÁRKEM VÁS POTĚŠÍME VŽDY!

Čajový lístek

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info