Rolování čajových lístků

Při procesu rolování dochází k tomu, že se rozdrtí buňky listu a uvolní se z nich šťáva, ve které jsou smíšeny složité chemické látky a různé enzymy, které později umožní správnou fermentaci. Část čajových lístku je po této operaci již stočena. Rolováni se opakuje podle potřeby několikrát. Pokud by došlo ke špatnému rolování lístků čaje, projeví se to později negativně na jeho vzhledu, chuti a trvanlivosti. I tady se uplatňuje, provádí rolování lehké, střední a rolování tvrdé.

POTŘEBUJETE PORADIT

NEBO SE 

CHCETE NA NĚCO ZEPTAT?

KONTAKTUJTE MĚ 

Čajopíjec

603540182

ivan@prodejcaje.cz

PROČ OBJEDNAT U NÁS?

DOPRAVA ZDARMA OD 810 Kč

NÁKUP U PŘÍMÉHO DOVOZCE

99% ZÁKAZNÍKŮ DOPORUČUJE OBCHOD ZA POSLEDNÍCH 90 DNÍ 

ODESÍLÁME BĚŽNĚ DO 48 HOD

PŘI OBJEDNÁNÍ DO 12 HOD

ODESÍLÁME NASLEDUJÍCÍ PRACOVNÍ DEN. 

KE KAŽDÉ ČAJOVÉ OBJEDNÁVCE PŘIBALÍME VZOREK ČAJE ZDARMA

DÁREK SÁČEK 100g ČAJE PŘI OBJEDNÁVCE NAD 1000Kč OD NÁS JEN TAK   

Čajový lístek

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info